10% of 2000 = 200

SP of 200 table at 50% = rs.200 * (17.25/2) = rs.1725

SP of remaining 1800 tables = rs.1800 * 17.25 = rs31050

Rs.31050 + rs1725 = rs.32775

Now

rs.32775 includes 15% profit

CP = (100/115)*32775

Now the actual SP

=2000*(30/115)*17.25 + 2000*(70/100)*(17.25/2)

=rs22425

Loss= CP - SP = 28500-22425 = 6075

10% of 2000 = 200

SP of 200 table at 50% = rs.200 * (17.25/2) = rs.1725

SP of remaining 1800 tables = rs.1800 * 17.25 = rs31050

Rs.31050 + rs1725 = rs.32775

Now, rs.32775 includes 15% profit

CP = (100/115)*32775

Now the actual SP=2000*(30/115)*17.25 + 2000*(70/100)*(17.25/2)=rs22425

Loss= CP - SP = 28500-22425 = 6075

## Bookmarks